Hur går man snabbt ner i vikt

I viktminskning sade James Rilett, vice president för restauranger i Ontario i Kanada, Ontario har blivit den första provinsen som kräver att kaloriräkningar visas på menyer, även om British Columbia kräver att restauranger ska göra denna information tillgänglig för diners. Med de vassa linjerna i vinkel på vardera sidan av huven, erbjuder den nya bilen mer hot och aggressivitet än den nuvarande modellen. Kost planerar att gå ner i vikt, Att äta sunt behöver inte vara smaklöst. Detta gäller särskilt om du känner till de många hälsofördelarna med mörk choklad. Studie efter studie visar att mörk choklad är en supermat att överväga. En näringsrik energianläggning, mörk choklad är full av antioxidanter, vitaminer och mineraler.Hur går man snabbt ner i vikt

Att gå ner i vikt är inte så offrande eller så svårt som du tror, ​​du måste bara vara klar över tre lokaler och uppfylla dem i bara en vecka. Om du följer dessa riktlinjer på bara sju dagar ser du hur du kan gå ner i upp till 2 kilo vikt.

Om du kan nå och uppnå detta första mål kommer du ha uppnått det! Att se att du kan göra det kommer att uppmuntra dig att förlänga ansträngningen och fortsätta gå ner i vikt för att gå ner i vikt.

Glöm alltifrån dieter och mirakelprodukter, det enda riktiga sättet att gå ner i vikt kräver bara en sak: att förbränna fler kalorier än du konsumerar. Och det är väldigt enkelt. Vi lär dig och ger dig knepen så att du enkelt kan uppnå det och utan att göra stora uppoffringar.

Målet är enkelt, om vi vill gå ner i vikt måste vi bränna 500 fler kalorier per dag än vi konsumerar. För att göra detta måste vi införa några små förändringar i vår rutin: äta bättre och flytta lite mer och så, nästan utan att inse det, kommer vi att ha tappat det par kilo som vi har kvar.

Mentalise

Bli mental, det är bara en vecka! Om du verkligen vill uppnå det, ställ dig in på kort sikt, på bara en vecka kommer du att se resultat och du kommer att uppmuntras att fortsätta.

Väg dig själv dagligen. För att hålla dig i mål, väga dig själv på tom mage varje dag när du står upp. Använd en digital vikt, du kommer att se hur du går ner i vikt varje dag tills du når de utlovade två kilo.

Matning

Fler grönsaker och frukter. Börja med en god grönsaksrätt vid varje måltid, beredd som du vill. Ät så mycket du vill tills du känner dig nöjd. Grönsakets fiberbidrag gör att du känner dig mättad under en längre tid, vilket förhindrar dig från att känna dig hungrig och klåda mellan måltiderna. Komplettera måltider med ägg, fisk eller magert kött, alltid åtföljt av sallad.

Vitt bröd och raffinerad pasta är förbjudet. Under en vecka ska du eliminera pasta, bröd, potatis och ris från din diet. Efter den första veckan, om du introducerar dem igen i kosten, är de gjorda av orraffinerade mjöl.

Drick mycket vatten. Moderera din konsumtion av läsk, energi eller isotoniska drycker, som inte är “noll”, någon av dem innehåller minst 100 kalorier, medan oavsett hur mycket vatten du dricker, kommer kaloriintaget att vara 0 kalorier. Om du tycker att det är tråkigt, lägg till några citronkilar.

Hoppa inte över måltiderna. Om du gör det för att äta mindre, kommer du att äta mer. När du hoppar över en måltid blir du mycket mer hungrig efter nästa måltid och du kommer att äta, och uppnå motsatt effekt som önskat.

Glöm nycklarna efter att ha ätit. Lämna godis efter måltiderna, du kommer att äta färre kalorier än de lägger på vikt och inte bidrar med något. Ta istället den frukt som du gillar mest och allt du vill ha.

övning

Kardioövningar i minst 30 minuter om dagen

Du måste flytta för att bränna några fler kalorier. Om du inte är van vid att göra sport är allt du behöver göra att flytta och gå en timme om dagen i snabb takt, det hjälper dig att förbränna cirka 350 kalorier i timmen.

Om du å andra sidan är van vid att göra aeroba övningar, oavsett den valda träningsmodaliteten (spinning, löpning eller simning), växla till intervallträning. Med en halvtimme om dagen räcker det. 8 minuters uppvärmning, 15 minuters intervallövning där du växlar 1 minut hård träning med 1 långsammare träning och 7 minuter avkylning.